NIVALAN JHL os. 424

                                        Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL  -  Nivalan kunnalliset JHL ry 424

 
 
 

 
JÄSENASIAT

 

Jäsenasiainhoitaja 2020 - 2021
Anne Kaartinen (Koulutuskeskus JEDU)

puh. 050 569 6119, anne.kaartinen(at)jhlnivala.net

Moni elämäntilanne vaikuttaa jäsenyyteen. Huolehdithan että tietosi ovat ajan tasalla. https://www.jhl.fi/jasenyys/jasenyyden-hoito/muutokset-elamassa/

Mikäli haluat  kokouskutsuja tms. asioita suoraan sähköpostiisi
eikä osoitettasi ole JHL:n jäsenrekisterissä, niin ilmoita se osoitteella anne.kaartinen(at)jhlnivala.net.


Häirinnästä vapaa työpaikka 
http://tyoelama2020.fi/tyopaiko…/hairinnasta_vapaa_tyopaikka


JHL:n jäsenmaksu vuonna 2021

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL:n kokonaisjäsenmaksu vuonna 2021 on 1,38 % (sama kuin v. 2020) ansiotuloista ennen veroja. Jäsenmaksun voi vähentää verotuksessa. JHL ilmoittaa automaattisesti verottajalle tiedot maksetusta jäsenmaksuista.

Jäsenmaksulaskurilla voit laskea jäsenmaksusi suuruuden. Voit laskea jäsenmaksun myös kaavalla 1,38 x palkka/100.

Jäsenmaksun voit maksaa joko valtuuttamalla työnantajasi perimään sen suoraan palkasta tai maksamalla sen itse.

Jäsenmaksun maksaminen itse
Voit maksaa jäsenmaksut suoraan omaJHL:ssä Nordean, Danske Bankin tai Osuuspankin verkkopankin kautta. Vaihtoehtoisesti voit tilata jäsenpalvelusta viitesiirrot jäsenmaksun maksamista varten.

Seuraavan vuoden jäsenmaksuviitteet lähetetään itsemaksaville jäsenille viimeistään joulukuussa.

Minimijäsenmaksu
Minimijäsenmaksua maksat, jos olet ilman palkkatuloa tai siihen rinnastettavaa tuloa, mutta sinulla ei ole perustetta jäsenmaksuvapautukseen. Minimijäsenmaksu on 8 euroa kuukaudessa, eli 96 euroa vuodessa. Lue lisää

Tilaa jäsenmaksuviitteet minimijäsenmaksun maksamista varten jäsenpalvelusta. Jäsenmaksuviitteet lähetetään automaattisesti kaikille minimimaksua maksaville jäsenille tammikuussa.

Eläkeläisjäsenet maksavat koko vuoden jäsenmaksut joko yhdessä tai kahdessa erässä. Ensimmäinen eräpäivä on 30.4.  ja toinen on 30.9. Muut minimijäsenmaksuun oikeutetut jäsenet maksavat jäsenmaksun neljännesvuosittain.


 


Eläke

Ilmoita eläkkeelle jäämisestä liiton jäsenpalveluun, sillä JHL ei saa tietoa mistään muualta. Kerro samalla haluatko säilyttää sekä liiton että työttömyyskassan jäsenyyden. Et voi enää hyödyntää työttömyyskassan palveluita, jos sinulle on myönnetty pysyvä täysimääräinen eläke. Tällöin suosittelemme eroamista työttömyyskassasta.

Eläkeläisjäsenen jäsenmaksu on 8,00 euroa täydeltä kalenterikuukaudelta; 96 euroa vuodessa. Jäsenmaksu maksetaan vuosittain jäsenpalvelun lähettämällä tilisiirrolla. Maksamalla eläkeläisen jäsenmaksun, säilytät kaikki voimassa olevat liiton jäsenedut.