NIVALAN JHL os. 424

                                        Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL  -  Nivalan kunnalliset JHL ry 424

 
 
 

 
AJANKOHTAISTAJäsenkalenterista tilaustuote

https://www.jhl.fi/2019/11/06/jasenkalenteri-2020-tulee-marraskuun
-motiivi-lehden-yhteydessa-ensi-vuonna-kalenteri-muuttuu-tilaustuotteeksi/

JHL:n jäsenkalenteri muuttuu tilaustuotteeksi eli vuoden 2021 jäsenkalenteria ei jaeta enää kaikille jäsenille automaattisesti, vaan sen voi tilata omaJHL:n kautta, https://omajhl.jhl.fi/#/fi/home. Selainsuositus: esim. Chrome, Firefox, Safari, ei Internet Explorer.

Kun olet kirjautunut omaJHL:ään (kirjautumisohjeet https://www.jhl.fi/…/omajhlaan-tarvitaan-oma-kayttajatunnu…/), napsauta vasemmalla olevasta valikosta kohtaa Tuotteet ja tilaukset ja sieltä edelleen kalenterin tilaus.

Mobiililla kirjauduttuasi klikkaa näytön oikeassa yläkulmassa olevaa kolmea vaakaviivaa. Näyttöön avautuu valikko. Klikkaa kohtaa Tuotteet ja tilaukset.

Kun tilaus on kerran tehty, se jatkuu automaattisesti seuraaville vuosille.

-------------------------------------------------------

PIDÄTHÄN TIETOSI AJAN TASALLA

https://www.jhl.fi/jasenyys/jasenyyden-hoito/omajhl/

OmaJHL:ssä voit itse päivittää osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Jos työsuhdetietosi, toimipisteesi, ammattinimikkeesi tms. muuttuu, niin voit päivittää tiedot omaJHL:n Ota yhteyttä -toiminnon kautta. Voit myös ilmoittaa kaikki muutokset yhdistyksesi jäsenasiainhoitajalle. 

Ajantasaiset tiedot ovat tärkeitä sekä yhdistysviestinnässä että esim. mahdollisessa työtaistelutilanteessa.

Huom! On tärkeää kuulua oikeaan yhdistykseen, koska paikallinen edunvalvonta tapahtuu yhdistysten kautta. Oikea yhdistyksesi määräytyy työsuhdetietojesi sekä työpaikkasi maantieteellisen sijainnin perusteella.

-------------------------------------------------------

Kurssi-ilmoittautuminen
Kurssi-ilmoittautuminen tapahtuu koulutuskalenterista tai omaJHL:n kautta kirjautumalla palveluun omilla tunnuksilla. OmaJHL:sta löydät OmaKoulutus-linkin.
Kannattaa käydä tutustumassa tarjontaan! Koulutus on jäsenelle maksutonta, yhdistys maksaa kurssipäivältä 17 euroa päivärahaa.

Huom! On tärkeää kuulua oikeaan yhdistykseen, koska paikallinen edunvalvonta tapahtuu yhdistysten kautta. Oikea yhdistyksesi määräytyy työsuhdetietojesi sekä työpaikkasi maantieteellisen sijainnin perusteella.

 ------------------------------------------

Jäsenedut 2019

JHL:n jäsenenä saat turvaa, tukea, neuvoja ja palvelua erilaisissa työelämän tilanteissa. Lisäksi saat etuja vapaa-aikaan ja hyvinvointiin.

Lue lisää liiton tarjoamista jäseneduista!

Tutustu vapaa-ajan jäsenetuihin

Teboil antaa JHL:n jäsenille alennusta bensiinistä ja dieselöljystä sekä voiteluaineista, autokemikaaleista, pesusta ja nestekaasun täytöstä. Kampanjoiden ulkoipuolella etu bensiinistä ja dieselöljystä on normaalisti 2,1 snt/litra.

JHL:n jäsenet saavat vähintään 15% alennuksen Holiday Club -kylpylähotellien huonevarauksista, Villasten, Chalets -huoneistojen sekä loma-asuntojen päivän hinnoista. Muista myös Eckerö Linen, Tallink Siljan ja Viking Linen tarjoamat edut vapaa-ajan matkoihin sekä ryhmä- ja kokousmatkoihinLue lisää risteily- ja hotellieduista.

 Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT järjestää hyvinvointijaksoja aikuisille ja lapsiperheille. Aikuisten kursseilla haetaan keinoja itsensä hyväksymiseen ja tarjotaan tukea elämäntaparemonttiin. Perhejaksot on tarkoitettu perheille, joissa on leikki- tai kouluikäisiä lapsia. Tarkoitus on auttaa perheitä lisäämään liikuntaa ja omaksumaan terveellisiä tapoja arjessa. Jaksoja järjestetään eri puolilla Suomea.  PHT edistää terveyttä ja hyvinvointia Veikkauksen tuella. Kun osallistut PHT:n hyvinvointijaksoille, voit saada tukea myös SAL-lomien kautta. Lue lisää hyvinvointikursseista ja niille hakemisesta.

 ------------------------------------------

JHL:n nuorten ja opiskelijoiden tapahtumat 2019

Kaikki JHL:n nuorten tapahtumat on tarkoitettu liiton alle 30 –vuotiaille jäsenille. Opiskelijatapahtumissa ikärajaa ei ole – riittää, että olet JHL:n opiskelijajäsen. 

Osallistuminen kaikkiin tapahtumiin on maksutonta ja tarkemmat ohjeet matkalipuista ja muista käytännönasioista lähetetään aina tapahtumakohtaisesti osallistujille. 

Kaikista tapahtumista ja tilaisuuksista saa ajankohtaista tietoa JHL:n nuorten somekanavista Facebookistaja Instagramista

Katso vuoden 2019 tapahtumat
 


TIEDOKSI
Nivalan kaupungin JHL-pääluottamusmies Marita Alatalo on tavattavissa
Nivalan kaupungintalolla perjantaisin. 

Kannattaa sopia tapaaminen etukäteen soittamalla puh. 040 585 3856 tai sähköpostilla marita.alatalo(at)nivala.fi.


JHL KOULUTTAA

Tarjolla oleva koulutus löytyy netistä osoitteesta https://www.jhl.fi/koulutus/koulutuskalenteri/.

Koulutukseen osallistuminen on liiton jäsenelle pääsääntöisesti maksutonta. Liitto maksaa opetuksen, täysihoidon ja matkat. Matkakulut korvataan yleisesti halvimman matkustustavan mukaan. Mikäli kurssilainen käyttää omaa autoaan, korvataan matkakulut ajokilometrien perusteella voimassa olevan linja-autoliikenteen lippuhinnaston mukaisesti.

Lisäksi oma yhdistys voi maksaa palkattomilta koulutuspäiviltä päivärahaa
17 euroa/kurssipäivä.

Yleistä: Liiton tuet kurssilaisille


 TIEDOTAMME tapahtumista www-sivujen lisäksiNivala-lehden Muistiossa,  sähköpostitse ja Facebookissa Nivalan Kunnalliset JHL ry. Os. 424.

SÄHKÖPOSTI
Mikäli haluat yhdistysuutisia tms. asioita suoraan sähköpostiisi eikä
osoitettasi
ole JHL:n rekisterissä (tai postia ei tule), niin päivitä se tietoihisi tai ota yhteyttä anne.kaartinen(at)jhlnivala.net


MUISTATHAN huolehtia siitä, että tietosi ovat ajan tasalla.
Käy tarkistamassa tietosi valikoiden Jäsenyys > Jäsenpalvelu 24h kautta (osoite http://www.jhl.fi/portal/fi/jasenyys/jasenpalvelu_24h) tai suoraan Jäsenpalvelu 24h.