NIVALAN JHL os. 424

                                        Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL  -  Nivalan kunnalliset JHL ry 424

 
 
 

 
AJANKOHTAISTA

-------------------------------------------
PÄIVITÄ TIETOSI omaJHL:ssä ja voita 1 000 euron matkalahjakortti
-------------------------------------------
Käy päivittämässä tietosi sähköisessä omaJHL-palvelussa. Kun yhteys- ja työnantajatietosi ovat oikein, tärkeät JHL:n viestit tavoittavat sinut oikeaan aikaan. Päivitä tietosi 23.2.2020 mennessä, niin osallistut 1 000 euron arvoisen matkalahjakortin arvontaan.
https://www.jhl.fi/2020/01/13/nyt-on-aika-tarkistaa-omat-tietosi-omajhlsta-tarkista-ja-voita-1-000-euron-matkalahjakortti/

Jos kirjautuminen ei onnistukaan

Jos olet epävarma siitä, onko sähköposti- tai matkapuhelintietojasi jäsentiedoissasi, tai et yrityksistäsi huolimatta saa salasanalinkkiä puhelimeesi tai sähköpostiisi, tee yhteystietojesi päivityspyyntö jäsenpalvelun sähköisellä lomakkeella https://www.jhl.fi/jasenyys/jasenyyden-hoito/ota-yhteytta/Kun tiedot on päivitetty, saat siitä ilmoituksen, jonka jälkeen voit tilata salasanalinkin ja kirjautua omaJHL:ään.

-------------------------------------------
ILMOITAUTUMINEN VUODEN 2020 KOULUTUKSIIN ON KÄYNNISSÄ
-------------------------------------------
Koulutusesite 2020 on julkaistu ja löydät sen sähköisesti osoitteesta
https://www.jhl.fi/koulutus/koulutuskalenteri/

-------------------------------------------
LÄHDE LIVOHKAAN TALVILOMALLE!
-------------------------------------------

JHL:n lomakeskus Livohka tarjoaa unohtumattomia luontoelämyksiä JHL:n jäsenille Posiolla Livojärven rannalla. Hinnat ja varaukset jhl.fi/livohka tai
soita 010 7703 720.
https://www.jhl.fi/jasenyys/edut/lomatarjonta/livohka/

http://static.emaileri.fi/filetemp/fb89d15584b6b089546894963ccae7a6.pdf

-------------------------------------------
SOTE-ALAN AMMATTILAISILLE OMA FACEBOOK-SIVU
-------------------------------------------


Sosiaali- ja terveysalalla työskenteleville JHL:n jäsenille, ja muille alan kuulumisista kiinnostuneille, on perustettu oma julkinen sivu Facebookissa, Sote-alan ammattilaiset
JHL facebook.com/jhlsote.
Sivulla julkaistaan tietoa mm. JHL:n kehityshankkeista ja kannanotoista sote-alalle.
Tervetuloa seuraajaksi! Ja mikäli olet Twitterissä, otathan myös JHLsote-alat
 -tilin https://twitter.com/jhlsote seurantaan.


Jäsenkalenterista tilaustuote

https://www.jhl.fi/2019/11/06/jasenkalenteri-2020-tulee-marraskuun
-motiivi-lehden-yhteydessa-ensi-vuonna-kalenteri-muuttuu-tilaustuotteeksi/

JHL:n jäsenkalenteri muuttuu tilaustuotteeksi eli vuoden 2021 jäsenkalenteria ei jaeta enää kaikille jäsenille automaattisesti, vaan sen voi tilata omaJHL:n kautta, https://omajhl.jhl.fi/#/fi/home. Selainsuositus: esim. Chrome, Firefox, Safari, ei Internet Explorer.

Kun olet kirjautunut omaJHL:ään (kirjautumisohjeet https://www.jhl.fi/…/omajhlaan-tarvitaan-oma-kayttajatunnu…/), napsauta vasemmalla olevasta valikosta kohtaa Tuotteet ja tilaukset ja sieltä edelleen kalenterin tilaus.

Mobiililla kirjauduttuasi klikkaa näytön oikeassa yläkulmassa olevaa kolmea vaakaviivaa. Näyttöön avautuu valikko. Klikkaa kohtaa Tuotteet ja tilaukset.

Kun tilaus on kerran tehty, se jatkuu automaattisesti seuraaville vuosille.

-------------------------------------------------------

PIDÄTHÄN TIETOSI AJAN TASALLA

https://www.jhl.fi/jasenyys/jasenyyden-hoito/omajhl/

OmaJHL:ssä voit itse päivittää osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Jos työsuhdetietosi, toimipisteesi, ammattinimikkeesi tms. muuttuu, niin voit päivittää tiedot omaJHL:n Ota yhteyttä -toiminnon kautta. Voit myös ilmoittaa kaikki muutokset yhdistyksesi jäsenasiainhoitajalle.

Ajantasaiset tiedot ovat tärkeitä sekä yhdistysviestinnässä että esim. mahdollisessa työtaistelutilanteessa. 

Huom! On tärkeää kuulua oikeaan yhdistykseen, koska paikallinen edunvalvonta tapahtuu yhdistysten kautta. Oikea yhdistyksesi määräytyy työsuhdetietojesi sekä työpaikkasi maantieteellisen sijainnin perusteella.

 ------------------------------------------

Jäsenedut

JHL:n jäsenenä saat turvaa, tukea, neuvoja ja palvelua erilaisissa työelämän tilanteissa. Lisäksi saat etuja vapaa-aikaan ja hyvinvointiin.

Lue lisää liiton tarjoamista jäseneduista!

Tutustu vapaa-ajan jäsenetuihin

Teboil antaa JHL:n jäsenille alennusta bensiinistä ja dieselöljystä sekä voiteluaineista, autokemikaaleista, pesusta ja nestekaasun täytöstä. Kampanjoiden ulkoipuolella etu bensiinistä ja dieselöljystä on normaalisti 2,1 snt/litra.

JHL:n jäsenet saavat vähintään 15% alennuksen Holiday Club -kylpylähotellien huonevarauksista, Villasten, Chalets -huoneistojen sekä loma-asuntojen päivän hinnoista. Muista myös Eckerö Linen, Tallink Siljan ja Viking Linen tarjoamat edut vapaa-ajan matkoihin sekä ryhmä- ja kokousmatkoihinLue lisää risteily- ja hotellieduista.

 Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT järjestää hyvinvointijaksoja aikuisille ja lapsiperheille. Aikuisten kursseilla haetaan keinoja itsensä hyväksymiseen ja tarjotaan tukea elämäntaparemonttiin. Perhejaksot on tarkoitettu perheille, joissa on leikki- tai kouluikäisiä lapsia. Tarkoitus on auttaa perheitä lisäämään liikuntaa ja omaksumaan terveellisiä tapoja arjessa. Jaksoja järjestetään eri puolilla Suomea.  PHT edistää terveyttä ja hyvinvointia Veikkauksen tuella. Kun osallistut PHT:n hyvinvointijaksoille, voit saada tukea myös SAL-lomien kautta. Lue lisää hyvinvointikursseista ja niille hakemisesta.


TIEDOKSI
Nivalan kaupungin JHL-pääluottamusmies Marita Alatalo on tavattavissa
Nivalan kaupungintalolla perjantaisin. 

Kannattaa sopia tapaaminen etukäteen soittamalla puh. 040 585 3856 tai sähköpostilla marita.alatalo(at)nivala.fi.


JHL KOULUTTAA

Tarjolla oleva koulutus löytyy netistä osoitteesta https://www.jhl.fi/koulutus/koulutuskalenteri/.

Kurssi-ilmoittautuminen tapahtuu koulutuskalenterista tai omaJHL:n kautta kirjautumalla palveluun omilla tunnuksilla. OmaJHL:sta löydät OmaKoulutus-linkin.

Koulutukseen osallistuminen on liiton jäsenelle pääsääntöisesti maksutonta. Liitto maksaa opetuksen, täysihoidon ja matkat. Matkakulut korvataan yleisesti halvimman matkustustavan mukaan. Mikäli kurssilainen käyttää omaa autoaan, korvataan matkakulut ajokilometrien perusteella voimassa olevan linja-autoliikenteen lippuhinnaston mukaisesti.

Lisäksi oma yhdistys voi maksaa palkattomilta koulutuspäiviltä päivärahaa
17 euroa/kurssipäivä.

Yleistä: Liiton tuet kurssilaisille


 TIEDOTAMME tapahtumista www-sivujen lisäksiNivala-lehden Muistiossa,  sähköpostitse ja Facebookissa
Nivalan Kunnalliset JHL ry.Os.424
.