NIVALAN JHL os. 424

                                        Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL  -  Nivalan kunnalliset JHL ry 424

 
 
 

 
AJANKOHTAISTA

 
JHL:n ajankohtaisimmat

JHL:n työllistymistä edistävät koulutukset käynnistyvät helmikuussa
 
JHL tarjoaa 25 vuotta täyttäneille työttömille jäsenilleen helmi-maaliskuussa ammatillisia valmiuksia ja digitaitoja parantavaa koulututusta. Maksuttomat kurssit täyttävät aktiivimallin vaatimukset. 

Huhtikuun alussa koulutustarjonta laajenee. Kaikki JHL:n työttömät jäsenet voivat hakea muun muassa verkkokurssille tai oman alansa ammatillisille opintopäiville.

Tutustu kevään 2019 koulutustarjontaan ja hae ajoissa!

 ------------------------------------------
Jäsenedut 2019
JHL:n jäsenenä saat turvaa, tukea, neuvoja ja palvelua erilaisissa työelämän tilanteissa. Lisäksi saat etuja vapaa-aikaan ja hyvinvointiin.

Lue lisää liiton tarjoamista jäseneduista!

Tutustu vapaa-ajan jäsenetuihin
Teboil antaa JHL:n jäsenille alennusta bensiinistä ja dieselöljystä sekä voiteluaineista, autokemikaaleista, pesusta ja nestekaasun täytöstä. Kampanjoiden ulkoipuolella etu bensiinistä ja dieselöljystä on normaalisti 2,1 snt/litra.

JHL:n jäsenet saavat vähintään 15% alennuksen Holiday Club -kylpylähotellien huonevarauksista, Villasten, Chalets -huoneistojen sekä loma-asuntojen päivän hinnoista. Muista myös Eckerö Linen, Tallink Siljan ja Viking Linen tarjoamat edut vapaa-ajan matkoihin sekä ryhmä- ja kokousmatkoihinLue lisää risteily- ja hotellieduista.

 

 Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT järjestää hyvinvointijaksoja aikuisille ja lapsiperheille. Aikuisten kursseilla haetaan keinoja itsensä hyväksymiseen ja tarjotaan tukea elämäntaparemonttiin. Perhejaksot on tarkoitettu perheille, joissa on leikki- tai kouluikäisiä lapsia. Tarkoitus on auttaa perheitä lisäämään liikuntaa ja omaksumaan terveellisiä tapoja arjessa. Jaksoja järjestetään eri puolilla Suomea.  PHT edistää terveyttä ja hyvinvointia Veikkauksen tuella. Kun osallistut PHT:n hyvinvointijaksoille, voit saada tukea myös SAL-lomien kautta. Lue lisää hyvinvointikursseista ja niille hakemisesta.

 ------------------------------------------
JHL:n nuorten ja opiskelijoiden tapahtumat 2019
Kaikki JHL:n nuorten tapahtumat on tarkoitettu liiton alle 30 –vuotiaille jäsenille. Opiskelijatapahtumissa ikärajaa ei ole – riittää, että olet JHL:n opiskelijajäsen. 

Osallistuminen kaikkiin tapahtumiin on maksutonta ja tarkemmat ohjeet matkalipuista ja muista käytännönasioista lähetetään aina tapahtumakohtaisesti osallistujille. 

Kaikista tapahtumista ja tilaisuuksista saa ajankohtaista tietoa JHL:n nuorten somekanavista Facebookistaja Instagramista

 

Katso vuoden 2019 tapahtumat

 

  ------------------------------------------
JHL:n työttömyyskassan uutisia
Eduskunta on hyväksynyt 1.1.2019 lukien lakimuutoksen, jonka mukaan päivärahaa voidaan jatkossa maksaa lyhytkestoisten opintojen ajalta silloinkin kun opinnot ovat päätoimisia. Samalla nämä opinnot voidaan jatkossa hyväksyä aktiivimallin mukaiseksi aktiivisuudeksi. Lue lisää muutoksesta.

Työttömyysturvaan on myös tulossa 1.4.2019 lukien muutos, jonka myötä aktiivimalliin liittyvän aktiivisuusedellytyksen voi täyttää entistä useammalla tavalla mm. osallistumalla ammattiliiton järjestämään työllistymistä tukevaan koulutukseen. Lue lisää tulevasta muutoksesta.

Huomaathan myös, että 1.1.2019 lukien on voinut tilata sähköisen muutosverokortin etuutta varten suoraan työttömyyskassalle eikä sitä tarvitse enää itse erikseen toimittaa. Infoa etuuksien verotuksesta.


TIEDOKSI
Nivalan kaupungin JHL-pääluottamusmies Marita Alatalo on tavattavissa
Nivalan kaupungintalon talousosastolla perjantaisin. 

Kannattaa sopia tapaaminen etukäteen soittamalla puh. 040 585 3856 tai sähköpostilla marita.alatalo(at)nivala.fi.


JHL KOULUTTAA

Tarjolla oleva koulutus löytyy netistä osoitteesta https://www.jhl.fi/koulutus/koulutuskalenteri/.

Koulutukseen osallistuminen on liiton jäsenelle pääsääntöisesti maksutonta. Liitto maksaa opetuksen, täysihoidon ja matkat. Matkakulut korvataan yleisesti halvimman matkustustavan mukaan. Mikäli kurssilainen käyttää omaa autoaan, korvataan matkakulut ajokilometrien perusteella voimassa olevan linja-autoliikenteen lippuhinnaston mukaisesti.

Lisäksi oma yhdistys voi maksaa palkattomilta koulutuspäiviltä päivärahaa
17 euroa/kurssipäivä.

Yleistä: Liiton tuet kurssilaisille


   TIEDOTAMME tapahtumista www-sivujen lisäksiNivala-lehden Muistiossa,  sähköpostitse ja Facebookissa Nivalan Kunnalliset JHL ry. Os. 424.

   SÄHKÖPOSTI
   Mikäli haluat yhdistysuutisia tms. asioita suoraan sähköpostiisi eikä
   osoitettasi
   ole JHL:n rekisterissä (tai postia ei tule), niin päivitä se tietoihisi tai ota yhteyttä anne.kaartinen(at)jhlnivala.net


   MUISTATHAN huolehtia siitä, että tietosi ovat ajan tasalla.
   Käy tarkistamassa tietosi valikoiden Jäsenyys > Jäsenpalvelu 24h kautta (osoite http://www.jhl.fi/portal/fi/jasenyys/jasenpalvelu_24h) tai suoraan Jäsenpalvelu 24h.